BUITEN BINNENHALEN BLAUWDRUK

 

Cursus investering

van 3618 voor 971 euro

COMBINATIE BUNDEL DEAL: 

• Buiten Binnenhalen Blauwdruk ©

 Straatsferen Creëren ©

 Groupcall

 Moodboard M.A.K.E.R. MASTERCLASS

+ Bonussen ..zie ze allemaal onder

 + Een leuke EXTRA (..dat zie je in de winkelwagen) 

Leer BUITEN BINNEN HALEN voor dementie vriendelijke omgevingen

Dit leer je:

 • Positieve effecten van buitengevoel direct gebruiken.
 • Neuro-wetenschappelijke onderbouwing van het effect van ‘buiten’ op mensen.
 • 5 verborgen effecten van buiten binnenhalen
 • De beste plekken om een buitengevoel te maken.
 • De meest essentiële kleuren voor een buitensfeer ..en welke uitgesproken effecten je er mee maken. 
 • Geuren van buiten binnen halen (..met en zonder budget).
 • 10 Natuurlijke elementen van buiten (..die je op allerlei manieren kan combineren tot een buiten gevoel)
 • Daglicht verlichting binnen halen ..onmisbaar in de binnen omgeving. 
 • Minder opgesloten gevoel creëren voor bewoners.
 • Nudging pricipes (..zeg maar: ‘gedrag sturen’ met de omgeving) ..uitleg en inspirerende toepassingen.
 • Welke (lang bloeiende) planten je veilig binnen kan halen (..en niet giftig zijn of veel onderhoud nodig hebben).
 • De meest gemaakte fouten bij buiten binnen halen ..en hoe jij die kan voorkomen. 
 • Inspirerende voorbeelden van buitensferen. 
 • Zit en beleefhoekjes maken ..naar een methode
 • Een stappenplan om het samen te brengen.

Voor wie?

Deze cursus is voor:

– Interieurontwerpers, stylisten, (binnenhuis)architecten en ontwerpers (Inspiraties en praktische voorbeelden om buiten binnen te halen voor een kwetsbare doelgroep. De mogelijkheden uit deze cursus geven duidelijk handvaten om te ontwerpen met het thema: ‘Buiten binnenhalen’ in ouderenzorginstellingen, zodat het echt ondersteunend is ..en dat je snel de juiste keuzes kan maken voor de nieuwe belevingssfeer.)  

Zorgprofessionals: Mensen die in ouderen zorginstellingen werken, waaronder: zorgprofessionals, verpleegkundigen, verzorgenden, zorgspecialisten, teamleiders, beleidsmakers, managers, etc. (Je leert makkelijk denken en ontwerpen zoals professionals het doen. De voorbeelden laten je zien wat er mogelijk is om de sfeer van buiten binnen te halen. Je leert welke keuzes er zijn en waarom je een bepaalde buitensfeer kiest, zodat het rustig blijft –ook als je denkt dat er bijna niks kan of mag. Met het doordachte stappenplan bereid je goed voor om de gesprekken te voeren met je team, managers en interieur professionals. Na de cursus kun je beter adviseren en keuzes maken voor een nieuwe buitensfeer die past bij bewoners.)

Projectontwikkelaars, zorg ondernemers, zorgvastgoed adviseurs, zorg adviseurs (Bereid je voor op een goede kwaliteit van omgevingszorg, waarbij een onmisbaar buitengevoel een de kwaliteit van zorg kan vergroten –Healing environment). 

Mantelzorgers, deelnemers van de cliëntenraad, families en betrokkenen die het leven van mensen met dementie beter willen maken. (..je leert wat belangrijk is en hoe je een buitensfeer binnen kan halen. Hierdoor kun je anderen inspireren, advies geven en meehelpen om die rustgevende buitensfeer binnen te halen –Altijd al meer betrokken willen zijn in de kwaliteit van zorg en omgevingszorg? ..dit is je kans om op te staan en mee te doen). 

Mensen die een verandering willen maken in (buiten)sfeer en beleving van ouderenzorg instellingen (..deze cursus is zo gemaakt dat het voor iedereen makkelijk te volgen is ..of je nu een professioneel ontwerper, zorgverlener, beleidsmaker of mens bent die geeft om andere mensen. Mijn 20+ jaar ervaring voor het inrichten van ouderenzorg interieurs, geeft je een voorsprong in ontwerp ervaring, die zijn samengevat met alléén de meest essentiële en praktische kennis en toepassingen om een buitengevoel binnen te halen. In no-time leer je denken en ontwerpen voor ouderenzorg interieurs zoals een PRO.) 

 

 

Kijk wanneer jij dat wilt (24/7) 

..op ieder apparaat

Leer wáár je maar wilt. Gemakkelijk vanaf de plek waar je NU zit (..op de bank, stoel, bus, kantoor, buro, tuin, park –lekker weer?). En kijk vanaf iedere apparaat die je wilt gebruiken (..computer, iPad of telefoon)

Leer op het moment dat het jouw uitkomt (..lekker thuis, tijdens werk ..nachtdienst iemand?, vrije tijd ..onderweg naar huis?) 

–> Echt. Met een internet verbinding, kun je het overal en altijd makkelijk bekijken.

Stars-250px72-1

• BONUS: Meest gemaakte fouten bij buiten binnenhalen ..en hoe ze te voorkomen.

• BONUS: Toegang tot de private Facebook community.

• BONUS: Het 1-pagina overzicht van het ruimtelijke effect van een kleurvlak op de muur

• BONUS: 2 pagina overzichtAssociatie kwadrant van de 4 natuurlijke kleuren. 

• BONUS: Deuren en sferen K.E.U.Z.E. model ..het overzicht om snel deuren kiezen

• BONUS: Steentjes, muren en kleuren ..een soort stalen overzicht van muren en het effect. 

• BONUS: Overzicht van reacties over interieur oplossingen uit de zorg (..effecten en reacties van zorgpersoneel en betrokkenen). –> Goed voor onderbouwing van aanvragen, subsidies en presentaties.

• BONUS: Zonlicht effect filters. Digitale filters om zonlicht effect ..met instructie.

• BONUS: SOUNDSCAPE met rustgevende geluiden.

• BONUS: Advies op ingezonden interieurfoto’s

• BONUS: 1:1 Clarity Call ..makkkelijk al je vragen stellen 2x 45min consult

Wat anderen zeggen

Ontmoet maker en trainer

Jochum de Boer

Jochum de Boer, Ontwerper en trainer healing environment design voor ouderenzorg.

Echt. Het hoeft echt niet moeilijk te zijn om nieuwe dingen te leren (..of verder leren wanneer je het onderwerp al goed kent). Je hebt gewoon iemand nodig die het simpelweg op de juiste manier uitlegt. 

De wereld van BUITEN is prachtig in binnen te halen, maar kan best ingewikkeld worden als je er in duikt ..helemaal als je omgeving, sfeer én gedrag samen wilt brengen in een gebouw waar mensen leven. Dan kan het complex worden. Denk je ook? 

Nee. Niet langer meer. 

Nu wordt het makkelijk om te begrijpen en praktisch toe te passen, leuk?

–> Stel nu, dat die wereld van BUITEN BINNEN HALEN makkelijk wordt om te begrijpen en te gebruiken..

..Zou je dat willen?

Ik heb een METHODE gevonden die als een BLAUWDRUK gebruikt kan worden om op een goede en veilige manier buiten binnen te halen

Hoe je dat doet?

Dat kan je leren in de cursus..

Makkelijk en leuk!

..want ik ben je gids.

Ook als je een professioneel ontwerper of stylist bent, zul je hier essentiële voorbeelden en toepassingen vinden om buiten binnen te halen ..speciaal voor ouderenzorg interieurs waar mensen leven met dementie. Met deze voorsprong in kennis, werk je sneller en met méér inspiratie aan de hand van deze “Blauwdruk voor Buiten Binnenhalen”.

Presentatie training voor een live publiek.

Buiten binnen halen ..met een Blauwdruk

De afgelopen 20+ jaar heb ik veel belevingsgerichte omgevingen gerealiseerd en geadviseerd specifiek voor de zorg en ouderenzorg waar mensen leven met dementie. 

Het blijkt dat BUITEN BINNEN HALEN is een van de meest geliefde thema’s is voor de inrichting van ouderenzorg instellingen. Het geeft meer rust en een openheid aan een omgeving in plaats van een opgesloten gevoel. Daarbij versterkt een buitengevoel de zintuiglijke beleving, kwaliteit van zorg ..en gewoon LEVENSGELUK.❤️ 

In de ontmoetingen en projecten voor ouderenzorg instellingen, heb ik veel gesprekken gevoerd. Ik raakte aan de praat met zowel leidinggevenden, raden en bestuur, beleidsmakers, projectontwikkelaars, personeel (..en óók de gezellige alledaagse praatjes met bewoners met hun families – Hilárisch soms 😂  ..en verdrietig op andere momenten).

Door al die projecten, gesprekken, visies, gedachten en keuzes van instellingen (..en diens ondersteunende partijen), ben ik patronen gaan zien in gedrag, sfeer en omgeving. Daarmee heb ik enkele METHODEN ontwikkeld.

Tijdens de vele ontmoetingen, observaties, gesprekken met zorginstellingen kwamen steeds die zelfde thema’s, interesses, pijnpunten, visies en vragen naar voren. 

De patronen werden zichtbaar bij gedrag van mensen (..denk aan cliënten met dementie, maar ook bij verzorgend personeel, leidinggevenden, beleidsmakers en ontwikkelaars van deze zorgomgevingen) ..en de omgeving waar deze mensen leefden en werkten. 

Veelzijdig Ontwerp V.I.S.I.E. Omgevingszorg

Door mijn achtergrond in grafisch ontwerp, design, interieur, marketing, kunst, theater, film ..en passie voor natuur, zintuiglijke beleving, ‘healing environments’, omgevingspsychologie, neurowetenschap, nudging en menselijk gedrag, kan ik met mijn team vanuit een  veelzijdig perspectief kijken met verschillende standpunten en belangen naar een zorgomgeving die mensen werkelijk kan ondersteunen.

Het is echt mooi om te zien hoe mensen de mogelijkheden gaan inzien wat je kan doen om het gedrag en gevoel van mensen te beïnvloeden in een gebouw. Met deze cursus leer je ook snel en makkelijk de juiste keuzes maken voor nieuwe sferen met buitengevoel🌿🌤

De mensen die bij mij komen met hun interieur projecten, willen een positieve verandering van hun omgevingszorg voor hun mensen ..of het nu gaat om bestaande bouw, nieuwbouw of een beleidsplan

 

Eenvoud en resultaat

Deze cursus is ingedeeld in overzichtelijk modules, methoden en een stappenplan, zodat het makkelijk te leren is. De bonussen geven je een vliegende start en antwoord op een de meest gestelde vragen (..die ik graag 20 jaar geleden zou hebben gehad, om ook deze kans te hebben om het direct goed te kunnen doen). 

• Met deze BUITEN BINNENHALEN BLAUWDRUK leer je interieurs ontwerpen voor de ouderenzorg ..als een PRO Buiten binnen halen’ wordt hier mee je specialisatie, waarmee je de ouderenzorg interieurs in een ander daglicht kan zetten en veel mensen mee kan helpen. 

Het is tijd om op te staan: 💪 Neem deze rol aan om te gaan creëren en anderen te inspireren , met beide handen aan en maak die verandering. Vandaag nog! 

 

“Jouw cursus heeft mij nog meer overzicht

en duidelijkheid gegeven en was prettig te volgen.

 

Heel erg bedankt

..ook voor jouw enthousiasme.”

 

– Wendy, stylist en verzorgende

Cursus

Die kennis, inspiraties en ervaringen uit de praktijk, heb ik nu verwerkt tot een CURSUS BUITEN BINNEN HALEN voor Dementie vriendelijke omgevingen. Een cursus met simpele handvaten, de beste tools en praktische voorbeelden. Ze maken het makkelijk om buiten te begrijpen 🧠👍 ..en binnen te halen. Het is speciaal voor mensen die een verandering willen maken voor dementie vriendelijke omgevingen. 

Precies dát.. ga je leren in deze cursus: BUITEN BINNEN HALEN. 

Ik neem je aan de hand en loop je, stap voor stap, door de cursus heen. De bonussen maken het nóg makkelijker om het te begrijpen ..en écht te gebruiken. 

Dus: –> Praktisch, kort en simpel, zodat jij het ook direct aan anderen kan uitleggen ..en dat bewoners straks kunnen genieten –Gaaf?

Wees het voorbeeld van verandering

Je weet dat je méér wil doen om het beter te maken voor mensen met dementie. 

Dus wees diegene die dat ook écht kan gaan doen.  Of je het nu zelf gaat doen ..of dat je anderen er mee gaat inspireren en leert werken.. hiermee kan je het beide doen.

Nu is het het moment om te stoppen met tijd verspillen om het allemaal zelf uitzoeken (..Zonde. Niet doen –ik heb het allemaal    voor je gedaan in deze cursus). De beste toepassingen en ervaring van de afgelopen 20+ jaar is hier samengevat tot het meest belangrijke. 

Dus: leer snel en simpel hoe je Buiten binnen haalt met deze CURSUS BUITEN BINNENHALEN voor Dementie vriendelijke omgevingen.

Met deze cursus leer je interieurs ontwerpen als een PRO. ‘Buiten binnen halen’ wordt hier mee je specialisatie, waarmee je de ouderenzorg interieurs in een ander daglicht kan zetten ..en veel mensen mee kan helpen. 

Past deze rol bij jouw?

Kom ..maak die verandering. Vandaag.

Eenmalige betaling: 

van 3618  voor 971 euro 

 • Dit is een tijdelijk aanbod met aanvullende bonussen en promotionele korting, die ik niet ergens anders aanbied. 

Termijn betaling: 

3 termijnen van 357 euro p/m. 

 • Het totaal van deze 3 betalingstermijnen bij elkaar is 1.071,– euro. Dit i.v.m. aanvullende administratie werkzaamheden. Na de 3 maanden stopt de automatische betaling vanzelf. 
 • Een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Als je binnen 30 dagen, op de een of andere  manier denkt dat het programma niet voor je werkt, dan krijg je gewoon je geld terug. (Je mag me vertellen waarom, maar dat hoeft niet eens.) Ik zal je geld weer terug storten op je rekening als je daar om vraagt ..zonder gedoe.(..en je mag de materialen die je toegestuurd hebt gekregen of gedownload hebt ook gewoon houden). Je loopt dus geen enkel risico.
0