Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Dit aanbod is verlopen. Als de mogelijkheid zich weer voordoet, laten we dat weten.

BUITEN BINNENHALEN BLAUWDRUK

 Cursus investering

van 8.770,00 

voor 997 euro

 Inclusief BTW

Leer BUITEN BINNEN HALEN voor dementie vriendelijke omgevingen

..met een blauwdruk, inspirerende denkkaders, ontwerp methodes en een stappenplan.

–zonder dat het te druk wordt
–zonder verkeerde prikkels
–zonder ingrijpende verbouwing

..wat betekent dat mensen met dementie zich meer thuis kunnen voelen in een omgeving die ze echt kan  ondersteunen.

Dit leer je:

 • Positieve effecten van buitengevoel direct gebruiken.
 • Neuro-wetenschappelijke onderbouwing van het effect van ‘buiten’ op mensen.
 • 5 verborgen effecten van buiten binnenhalen
 • De beste plekken om een buitengevoel te maken.
 • De meest essentiële kleuren voor een buitensfeer ..en welke uitgesproken effecten je er mee maken. 
 • Geuren van buiten binnen halen (..met en zonder budget).
 • 10 Natuurlijke elementen van buiten (..die je op allerlei manieren kan combineren tot een buiten gevoel)
 • Daglicht verlichting binnen halen ..onmisbaar in de binnen omgeving. 
 • Minder opgesloten gevoel creëren voor bewoners.
 • Nudging pricipes (..zeg maar: ‘gedrag sturen’ met de omgeving) ..uitleg en inspirerende toepassingen.
 • Welke (lang bloeiende) planten je veilig binnen kan halen (..en niet giftig zijn of veel onderhoud nodig hebben).
 • De meest gemaakte fouten bij buiten binnen halen ..en hoe jij die kan voorkomen. 
 • Inspirerende voorbeelden van buitensferen. 
 • Zit en beleefhoekjes maken ..naar een methode
 • Een stappenplan om het samen te brengen.

Voor wie?

Deze cursus is voor:

Mensen die een verandering willen maken in (buiten)sfeer en beleving van ouderenzorg instellingen. Deze cursus is zo gemaakt dat het voor iedereen makkelijk te volgen is ..of je nu een professioneel ontwerper, zorgverlener, beleidsmaker of mens bent die geeft om andere mensen. Mijn 20+ jaar ervaring voor het inrichten van ouderenzorg interieurs, geeft je een voorsprong in ontwerp ervaring, die zijn samengevat met alléén de meest essentiële en praktische kennis en toepassingen om een buitengevoel binnen te halen. In no-time leer je denken en ontwerpen voor ouderenzorg interieurs zoals een PRO

 

Ben je klaar om mensen te adviseren? ..een goed ontwerp te maken die de omgevingszorg voor mensen met dementie werkelijk kan ondersteunen? 

..zonder dat het te druk wordt ..zonder te veel prikkels? ..zonder een grote verbouwing?

Maak de verandering ..vandaag.

 • Een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Als je binnen 30 dagen, op de een of andere manier denkt dat het programma niet voor je werkt, dan krijg je gewoon je geld terug. (Je mag me vertellen waarom, maar dat hoeft niet eens). Ik zal je geld weer terug storten op je rekening als je daar om vraagt ..zonder gedoe. –> Stuur simpelweg een mailtje naar [email protected], Geef je naam en email waarmee je je hebt ingeschreven ..en vraag gewoon je geld terug. Zo eenvoudig is het. (..en je mag de materialen die je toegestuurd hebt gekregen of gedownload ook gewoon houden). Je loopt dus geen enkel risico. –Simpel?

Het educatieve deel ..kijk je wanneer jij dat wilt (24/7) op ieder apparaat

Leer wáár je maar wilt ..en op elk moment dat het jou uitkomt. Gemakkelijk vanaf de plek waar je NU zit. Kijk vanaf ieder apparaat die je wilt gebruiken (..computer, iPad, smartphone), 

Kijk wanneer je maar wilt. Met een internet verbinding kun je het overal en altijd bekijken –makkelijk?

Dit is wat je krijgt:

Educatieve training: 3 overzichtelijk modules  

..om een interieur beleving te creëren met een buitengevoel in ouderenzorg instellingen. 

Stars-250px72-1

BONUS: SOUNDSCAPE met rustgevende geluiden.

• BONUS: Daglichtplafonds Special ..Leer alle ins en outs van daglichtplafonds.

• BONUS: Het 1-pagina overzicht van het ruimtelijke effect van een kleurvlak op de muur

• BONUS: Meest gemaakte fouten bij buiten binnenhalen ..en hoe ze te voorkomen (Bespaar 10-duizenden euro’s, omdat je het nu direct goed kan doen)

• BONUS: 2 pagina overzichtAssociatie kwadrant van de 4 natuurlijke kleuren (..zie snel en gemakkelijk hoe je natuurlijke sferen binnen maakt met kleur). 

• BONUS: Overzicht van reacties over interieur oplossingen uit de zorg  (..voor een sterke onderbouwing van aanvragen, subsidies en presentaties – en welke effecten je kan verwachten)

• BONUS: Overzicht VEILIGE & MAKKELIJKE  PLANTEN ..en hoe je er mee kan inrichten.

• BONUS: Steentjes, muren en kleuren ..een soort kleurenwaaier met sfeer omschrijving voor soorten buitenmuren fotobehang (wijs aan welke muur soort je wilt ..en weet waarom).

• BONUS: Imeten als een PRO in de ouderenzorg (+ geheime PRO-TIPS voor nauwkeurig en snel meten)

• BONUS: 2 Zonlicht-effect fotofilters – Digitaal fotobewerken met zonlicht-effect  voor fotobehang of stickers van een buitenmuur, schutting, of een kleur (+  eenvoudige handleiding, zodat je het anderen kan laten doen.)

• BONUS: PROJECT PLANNER ..Hoe plan je het allemaal? Wat kan je snel samen inplannen ..en wat moet absoluut na elkaar. 

• BONUS: Support Call ..makkelijk al je vragen stellen een gezamenlijke call ..waarbij je ook leert met en van anderen (2x 45min).

Totale bonuswaarde: meer dan 3.773,- NU: GRATIS

Ontmoet maker en trainer

Jochum de Boer

Jochum de Boer, Ontwerper en trainer belevingsgerichte interieurs en healing environment design voor ouderenzorg.

Echt. Het hoeft echt niet moeilijk te zijn om nieuwe dingen te leren (..of verder leren wanneer je het onderwerp al goed kent). Je hebt gewoon iemand nodig die het simpelweg op de juiste manier uitlegt. 

De wereld van BUITEN is prachtig in binnen te halen, maar kan best ingewikkeld worden als je er in duikt ..helemaal als je omgeving, sfeer én gedrag samen wilt brengen in een gebouw waar mensen leven. Dan kan het complex worden.

 Denk je ook? 

Niet langer meer. 

Nu wordt het makkelijk om te begrijpen en praktisch toe te passen, leuk?

–> Stel nu, dat die wereld van BUITEN BINNEN HALEN makkelijk wordt om te begrijpen en te gebruiken..

..Zou je dat willen?

Ik heb een METHODE gevonden die als een BLAUWDRUK gebruikt kan worden om op een goede en veilige manier buiten binnen te halen

Hoe je dat doet?

Dat kan je leren in de training.

Makkelijk en leuk!

..want ik ben je gids.

Ook als je een professioneel ontwerper of stylist bent, zul je hier essentiële voorbeelden en toepassingen vinden om buiten binnen te halen ..speciaal voor ouderenzorg interieurs waar mensen leven met dementie. 

Je weet als geen ander hoe zeer de omgeving een groot effect heeft op gedrag en welzijn van deze kwetsbare doelgroep. Met deze voorsprong in kennis, werk je sneller en met méér inspiratie aan de hand van deze “Buiten Binnenhalen Blauwdruk”.

Presentatie training voor een live publiek.

Buiten binnen halen ..met een Blauwdruk

De afgelopen 20+ jaar heb ik veel belevingsgerichte omgevingen gerealiseerd en geadviseerd specifiek voor de zorg en ouderenzorg waar mensen leven met dementie. 

Het blijkt dat BUITEN BINNEN HALEN is een van de meest geliefde thema’s is voor de inrichting van ouderenzorg instellingen. Het geeft meer rust en een openheid aan een omgeving in plaats van een opgesloten gevoel. Daarbij versterkt een buitengevoel de zintuiglijke beleving, kwaliteit van zorg ..en gewoon LEVENSGELUK.❤️ 

In de ontmoetingen en projecten voor ouderenzorg instellingen, heb ik veel gesprekken gevoerd. Ik raakte aan de praat met zowel leidinggevenden, raden en bestuur, beleidsmakers, projectontwikkelaars, personeel (..en óók de gezellige alledaagse praatjes met bewoners met hun families – Hilárisch soms 😂  ..en verdrietig op andere momenten).

Door al die projecten, gesprekken, visies, gedachten en keuzes van instellingen (..en diens ondersteunende partijen), ben ik patronen gaan zien in gedrag, sfeer en omgeving. Daarmee heb ik enkele METHODEN ontwikkeld.

Tijdens de vele ontmoetingen, observaties, gesprekken met zorginstellingen kwamen steeds die zelfde thema’s, interesses, pijnpunten, visies en vragen naar voren. 

De patronen werden zichtbaar bij gedrag van mensen (..denk aan cliënten met dementie, maar ook bij verzorgend personeel, leidinggevenden, beleidsmakers en ontwikkelaars van deze zorgomgevingen) ..en de omgeving waar deze mensen leefden en werkten. 

Het is echt mooi om te zien hoe mensen de mogelijkheden gaan inzien van wat je kan doen om het gedrag en gevoel van mensen te beïnvloeden in een gebouw. Met deze training leer je ook snel en makkelijk de juiste keuzes maken voor nieuwe sferen met buitengevoel🌿🌤 

De mensen die bij mij komen met hun interieur projecten, willen een positieve verandering van hun omgevingszorg voor hun mensen ..of het nu gaat om bestaande bouw, nieuwbouw of een beleidsplan

 

Methode en stappenplan

Deze cursus is ingedeeld in overzichtelijk modules, methoden en een stappenplan, zodat het makkelijk te leren is. De bonussen geven je een vliegende start en antwoord op een de meest gestelde vragen (..die ik graag 20 jaar geleden zou hebben gehad, om ook deze kans te hebben om het direct goed te kunnen doen). 

• Met deze BUITEN BINNENHALEN BLAUWDRUK leer je interieurs ontwerpen voor de ouderenzorg ..als een PRO Buiten binnen halen’ wordt hier mee je specialisatie, waarmee je de ouderenzorg interieurs in een ander daglicht kan zetten en veel mensen mee kan helpen. 

Het is tijd om op te staan: 💪 Neem deze rol aan om te gaan creëren en anderen te inspireren , met beide handen aan en maak die verandering. Vandaag nog! 

Wat anderen zeggen

Buiten Binnenhalen Blauwdruk

Die kennis, inspiraties en ervaringen uit de praktijk, heb ik nu verwerkt tot een BUITEN BINNEN HALEN BLAUWDRUK voor dementie vriendelijke omgevingen. Een cursus met simpele handvaten, de beste tools en praktische voorbeelden. Ze maken het makkelijk om buiten te begrijpen 🧠👍 ..en binnen te halen. Het is speciaal voor mensen die een verandering willen maken voor dementie vriendelijke omgevingen. 

Precies dát.. ga je leren in deze cursus: BUITEN BINNEN HALEN BLAUWDRUK. 

Ik neem je aan de hand en loop je, stap voor stap, door de cursus heen. De BONUSSEN maken het nóg makkelijker om het te begrijpen ..en écht te gebruiken. 

Dus: –> Praktisch, kort en simpel, zodat jij het ook direct aan anderen kan uitleggen ..en dat bewoners straks kunnen genieten –Gaaf?

Wees het voorbeeld van verandering ..voor anderen

Je weet dat je méér wil doen om het beter te maken voor mensen met dementie. 

Dus wees diegene die dat ook écht kan gaan doen.  Of je het nu zelf gaat doen ..of dat je anderen er mee gaat inspireren en leert werken.. hiermee kan je het beide doen.

Nu is het het moment om te stoppen met tijd verspillen om het allemaal zelf uitzoeken (..Zonde. Niet doen –ik heb het allemaal voor je gedaan in deze training). De beste toepassingen en ervaring van de afgelopen 20+ jaar is hier samengevat tot het meest belangrijke. 

Leer interieurs belevings gerichte interieurs ontwerpen als een PRO

Buiten binnen halen’ voor ouderenzorg instellingen, wordt hier mee je specialisatie  ..waarmee je de juiste interieur adviezen kan geven, creëren en andere mensen aansturen ..en veel mensen kan helpen die dat nodig hebben.

Past deze rol bij jouw?

Totaalwaarde: 4.997 + 3.773 = € 8.770,–

Eenmalige betaling: 

van 8.770,00 voor 997 euro 

 Inclusief BTW

 • Dit is een tijdelijk aanbod met aanvullende bonussen, extra’s en promotionele korting, die ik niet ergens anders aanbied. 

Termijn betaling: 

3 termijnen van 367 euro p/m. 

 Inclusief BTW

 • Het totaal van deze 3 betalingstermijnen bij elkaar is 1.101,– euro. Dit i.v.m. aanvullende administratie werkzaamheden. Deze automatische incasso stopt van zelf na de 3e maandbetaling.

Support

[email protected] (..echte mensen; echte antwoorden)

0